PDA

View Full Version : Setting mulitple values at once/ range of values



dominga
05-14-2010, 06:38 PM
hello there,


i make a bunch of step sequencers using multi- toggles. i know i can select all the buttons to change what type a message they send, but i'd like to not have to select them individually to give them unique numbers or notes. is there a way to do this? for example, i select 64 button messages, and then assign them to range from midi cc 0-63. is this possible?


or, can i copy and paste just the numbers from other presets that i have already set up?

if i have an 8*16 multi-toggle, thats 128 numbers to manually change. i can't but feel im missing something.


thanks,


dominga


any help would be appreciated.

camille
05-14-2010, 06:58 PM
Hello Dominga,


Yes, the solution is to hold the Option (aka Alt) key while you select a value.

If you choose MIDI CC 0 for example, and have 5 messages selected, they will be assigned MIDI CC 0, 1, 2, 3 and 4 respectively.


Best,

Cam

dominga
05-14-2010, 08:25 PM
oh my god, that is so easy. i am relieved to hear about this.


thanks for the quick reply, camille